Klussen die blijven liggen, omdat je er zelf te weinig tijd voor hebt. Gegevens die ingevuld moeten worden in systemen maar het komt er maar niet van. Vaak zit je dan haastig te werken omdat je ook nog wat voorbereidingswerk moet doen. Je wilt dat je papierwerk ergens goed wordt opgeslagen maar je wilt het zelf niet allemaal dubbel doen. Je kunt daarvoor onze gestructureerde studenten inschakelen.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze student bepaalde zaken van je overnemen. Na een kennismakingsgesprek en een goed gevoel van beide partijen kan de student voor jou aan de slag. De student komt bij jou op kantoor en ‘ontzorgt’ je op het gebied van administratie. Je zult een keer energie moeten steken in het uitleggen van de werkzaamheden voor de student. Daarna kan de student aan de slag en kan het voor jou makkelijker maken.

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de administratie. Jij geeft een keer duidelijk aan hoe je het wilt hebben en de student kan aan de slag. Ondertussen kun jij verder werken. De student kun je meerdere keren inschakelen en wanneer het jou uitkomt. Het is ook nog eens een voordeel dat het jou tijd bespaart, want zelf hoef je je niet helemaal te verdiepen in, bijvoorbeeld, de systemen.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.