Of je nu een evenementenbureau hebt, of je meewerkt aan een evenement of dat je een eigen evenement organiseert maakt niet uit. Wellicht heb je een personeelsfeest georganiseerd en zoek je nog enthousiaste studenten die bij binnenkomst staan, die je helpen met flyers uitdelen of die de champagne inschenken! Van horeca tot aan kaartcontrole, van taxichauffeur tot parkeerwacht, wij hebben de studenten voor jou.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je één of meerdere studenten van ons inschakelt kunnen deze jou ondersteunen bij evenementen. Of bij het personeelsfeest van jouw bedrijf heb je nog hulp nodig bij de ingang, in de keuken of achter de schermen. Eenmalig of vaker inschakelen? Dat mag je zelf kiezen!

Overzicht en structuur

Onze studenten zorgen meteen voor een gezellige sfeer. Ze helpen je graag en zijn erg flexibel. Gaat het om een grote groep studenten? Dan komt er iemand van ons mee voor de briefing. Wij kunnen ook een rooster maken, om jou ook dit werk uit handen te nemen. Tijdens het evenement hoef jij je niet meer druk te maken om het personeel en kun je genieten van je feestje!

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.