Je weet dat het ontzettend handig is. Het geeft structuur en zorgt voor een overzicht. Maar je wilt je er nog geen 5 minuten mee bezig houden. We hebben het hier over Excel. Grote opdrachten die jij moet verwerken in Excel sla je liever over, maar het moet gedaan worden. Je bent er langer mee bezig dan je wilt zijn en soms gaat het nog mis ook. Vervelend, je wilt er vanaf zijn.  

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Grote Excel opdrachten kun je aan ons geven. Wij geven die aan onze studenten die werkervaring op willen doen en die graag iets willen bijverdienen op die manier. Maar het liefst in hun vakgebied. De student komt bij jou op kantoor en neemt het werk over. De student gaat aan de slag en jij kunt verder met het werk dat je wel interesseert.

Overzicht en structuur

Onze studenten maken het voor jou makkelijker. Ze weten de handige tools waardoor de productiviteit kan worden verhoogd. Inefficiënt met Excel werken kost je tijd en geld. Jij vertelt hoe je het wilt hebben en dan kunnen zij het allemaal regelen voor jou. Als zij jou die structuur en overzicht geven dan kun jij direct verder met je werk.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je ook geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.