Installaties digitaal

Nieuwe laptops gekocht, bedrijfstelefoons uitgedeeld aan je personeel. Het aan en uitzetten lukt wel, maar je wilt dat de telefoon synchroniseert met de laptop van je personeel, dat de laptops weer met elkaar verbonden zijn. Om dat allemaal zelf te doen is ontzettend veel werk en daarnaast weet je eigenlijk niet helemaal hoe het moet. Dus daar moet je ook nog tijd in stoppen. Je wilt het snel en goed geregeld hebben.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze student alles voor jou en je collega’s gereed maken. De student gaat aan de slag met de computers en telefoons en zorgt dat ze allemaal gesynchroniseerd zijn met elkaar, daarnaast kan de student ook nog uitleg geven aan het personeel hoe het werkt en hoe je iets wilt versturen op de meest makkelijke manier door de synchronisatie, of hoe je gekoppeld kan worden aan een printer etc. Zo wordt het werk gemakkelijker en kan er efficiënter gewerkt worden. En jij hoeft daar bijna geen tijd aan te besteden, hoe ideaal is dat?!

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de digitale wereld. Ze brengen het in ‘Jip & Janneke’ taal over op het personeel waardoor het begrijpelijk is. Ondertussen kun jij lekker verder werken. De student kun je meerdere keren inschakelen en wanneer het jou uitkomt. Het is ook nog eens een voordeel dat het jou tijd bespaart, want zelf hoef je je niet helemaal te verdiepen in het installatiewerk.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.