Regelmatig komt het voor dat je een vergadering hebt en dat er dan ontzettend veel wordt besproken, vaak niet eens volgens de agenda. Je denkt dat je het allemaal wel kan onthouden maar na een week ben je enkele dingen vergeten en moet je deze opnieuw aan je collega’s vragen. Dat vind je vervelend en elke keer denk je: de volgende keer ga ik alles goed notuleren. Maar doe je dat ook echt?!

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt die bij een vergadering alles voor jou notuleert en uitwerkt, hoef je daar niet meer naar om te kijken. Alle kleine opmerkingen worden genoteerd en je kunt na de vergadering efficiënter aan de slag, maar niet alleen jij; iedereen op kantoor!

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de notulen en geven jou een goed overzicht van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Jij hoeft tijdens de vergadering niet na te denken over wat je moet onthouden en wat je moet doen, dat kun je gewoon terugvinden. Jij kan lekker vergaderen met je collega’s. Tijdens vergaderingen komen vaak de beste ideeën voor je bedrijf naar boven.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je ook geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.