Je wilt een nieuwe brochure, shirtjes voor promotie van je bedrijf, een nieuwe poster of een mooi sponsorbord. Je vindt het inhuren van een bureau eigenlijk te veel van het goede als het gaat om kleine promotiematerialen. Het zelf doen vind je ook lastig, want je weet niet hoe je om moet gaan met Photoshop. Je wilt zelf eindverantwoordelijke blijven maar je wilt het maken van promotiemiddelen uitbesteden, zodat jij verder kan gaan met je werk.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze student een brochure of sponsordoek voor je maken. Hij of zij maakt er een mooie brochure van die wel meteen herkenbaarheid geeft aan jouw bedrijf en jouw huisstijl. Zelf geef je je wensen door en de student vervult deze graag. Met verschillende controles en goede contactmomenten komt er een fantastisch promotiemiddel uit voor jouw bedrijf.

Overzicht en creativiteit

Onze studenten brengen creativiteit in het promotiemateriaal en zorgen dat het op een leuke manier blijft hangen bij de potentiële klanten. Ondertussen kun jij verder werken. De student kun je meerdere keren inschakelen en wanneer het jou uitkomt. Het is ook nog eens een voordeel dat het jou tijd bespaart, want zelf hoef je je niet helemaal te verdiepen in Photoshop.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.