Informatie voor organisaties

Zo nu en dan zul je extra handjes nodig hebben in jouw organisatie. Bijvoorbeeld bij een evenement of bij het opvangen van een extra drukke periode. Verder zal waarschijnlijk ook op jouw bureau een flinke stapel documenten liggen met allerlei zaken die je nog moet afwikkelen. Een veiligheidsplan maken of het vernieuwen van jouw website wellicht?

Het werk stapelt zich op

Taken die zich opstapelen zorgen voor stress en het kan soms zelfs desastreuse gevolgen hebben als bepaalde taken niet worden uitgevoerd. Denk aan het niet in orde hebben van een veiligheidsplan of een administratieve achterstand.

Je gaat op zoek naar een oplossing en denkt in eerste instantie aan een handige buurjongen of een stagiaire. Die handige buurjongen is niet verzekerd en heb je zin om zelf een salarisadministratie bij te gaan houden? Bij een stagiaire moet je er ook rekening mee houden dat je veel tijd zult moeten steken in de begeleiding. Daar zit je niet altijd op te wachten toch?

De oplossing

Excellent Student heeft de oplossing! Je kunt bij ons terecht wanneer je een student wil inzetten voor een of meerdere werkzaamheden, maar niet vast wil zitten aan een stage of werkervaringsplek. De administratieve lasten nemen wij volledig uit handen, want de studenten zijn bij ons dienst. Wij zorgen voor de afdracht van loonheffingen en de juiste verzekeringen.

Onze studenten

Excellent Student wil getalenteerde studenten hun kennis laten delen en werkervaring op laten doen. Je kunt onze studenten inzetten voor verschillende werkzaamheden. Zo kan een student Ondernemingsrecht helpen bij het opstellen van algemene voorwaarden en kan een student Communicatiewetenschappen uitkomst bieden bij het opzetten van een communicatieplan. Een student Accountancy kan diverse werkzaamheden uitvoeren in Microsoft Excel. Dit soort bezigheden zijn een enorme verrijking voor zowel het bedrijf, als voor het cv van de student.

Win-win situatie

Door een student in te schakelen geef je een student de kans om werkervaring op te doen in zijn of haar vakgebied. De student kan zo namelijk zijn of haar kennis toepassen in de praktijk en zien hoe het is om in een echt bedrijf te werken. Denk daarbij aan het omgaan met klanten en collega’s. Wij werken met twee type studenten.

Juniorstudenten
€17,50 per uur
Deze mensen volgen een mbo- of hbo-opleiding of universitaire bachelor. Ook worden middelbare scholieren ingezet.
Staan te trappelen om werkervaring op te doen!
Vanaf 15 jaar
Deze mensen hebben bij ons een 0-urencontract.
Het uurtarief is inclusief loonheffingen en sociale lasten, vakantiegeld, vakantierechten, aansprakelijkheidsverzekering en bemiddelingsfee, maar exclusief 21% btw.
Seniorstudenten
€25,00 per uur
Deze mensen zijn bezig met een masteropleiding of hebben onlangs hun universitaire of hbo-opleiding afgerond.
Willen hun kennis graag in de praktijk brengen!
Vanaf ongeveer 21 jaar
Deze mensen hebben bij ons een contract voor een bepaald aantal uren.
Het uurtarief is inclusief loonheffingen en sociale lasten, vakantiegeld, vakantierechten, aansprakelijkheidsverzekering en bemiddelingsfee, maar exclusief 21% btw.

Je kunt een aanvraag indienen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0487-745003. Binnen een week kan de student bij jouw organisatie aan de slag.

Veel gestelde vragen

Ik wil graag een student inschakelen, zit ik vast aan een bepaald aantal uren?

Nee, er geldt bij Excellent Student geen minimum aantal uren. Wel kunnen we (indien gewenst) het aantal uren vooraf overeenkomen.

Moet ik jullie telkens weer benaderen als ik dezelfde student wil inschakelen?

Nee, zodra je dezelfde student nogmaals wil inschakelen, kun je ook direct contact met hem of haar opnemen. Wij horen elke maand van de student hoeveel uren hij/zij heeft gemaakt. Wil je echter een andere student inschakelen of een student voor een andere opdracht, neem dan contact met ons op.

Wanneer moet ik betalen?

De student geeft aan het eind van de maand al zijn uren door en wij sturen vervolgens de factuur. Wij factureren telkens tussen de 6e en de 10e van de volgende maand. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik het aangeven als ik één of meerdere studenten wil inschakelen?

Natuurlijk horen wij het liefst zo vroeg mogelijk van je. Voor korte opdrachten is een student meestal binnen enkele dagen geregeld. Bij langdurige projecten zullen wij wat meer tijd nodig hebben om de juiste student(en) te vinden. Ook als het om evenementen gaat waarbij je meer dan 5 studenten wil inzetten. In dergelijke gevallen horen wij het liefst een maand van tevoren van je. Wij laten vervolgens binnen 5 werkdagen weten of wij de opdracht aan kunnen nemen.

Zijn de studenten verzekerd?

Jazeker, wij beschikken over de juiste verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en eventuele ongevallen.