Bart - Machteld - werk - Excellent StudentExcellent Student is een merknaam van Bart van Kraaij Groep. Onder deze merknaam voeren onze enthousiaste en ambitieuze topstudenten werkzaamheden uit voor organisaties. Dit kunnen bedrijven zijn, maar ook verenigingen, stichtingen of overheden.

Regelmatig kregen wij bij Bart van Kraaij Groep het verzoek van bedrijven of de bijlesgevers van Bijles Maas en Waal ook kunnen worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Jazeker, dat kan! Het afgelopen jaar hebben wij al diverse partijen geholpen met bijvoorbeeld werkzaamheden in Excel, chauffeursdiensten en het ondersteunen op evenementen. Wij hangen aan dit concept de naam “Excellent Student”. Wij geloven in de kracht van de samenwerking tussen ambitieuze studenten en Maas en Waalse organisaties.

Op donderdag 4 augustus 2016 zetten we ruim 30 studenten in op de Dag van Druten. Die dag was de grote kick-off van dit nieuwe concept.

Excellent Student werkt nadrukkelijk niet voor particulieren. Particulieren kunnen terecht bij onze collega’s van Studentenklusjes.

De coördinatie van Excellent Student is in handen van Machteld Walraven (rechts op de foto), geboren en getogen in het Land van Maas en Waal.

Enkele studenten stellen zich voor

Martijn Vink

Mijn naam is Martijn Vink, ik ben 18 jaar en studeer Civiele techniek in Den Bosch. Het lijkt mij fantastisch om een steentje bij te dragen aan het land beschermen tegen water en ik zie mezelf over een aantal jaar bij een Civiel technisch adviesbureau hier in Nederland óf in het buitenland waar een waterprobleem heerst. Bij Excellent Student werk ik vaak bij evenementen. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. Je ziet van alles, je doet overal werkervaring op, je bouwt een netwerk op en geen één dag is hetzelfde.

Marc Tavenier

Mijn naam is Marc Tavenier en ik ben 20 jaar oud. Ik ben nu bezig met mijn Master Bouwkunde aan de TU/e vanaf september. Ik hoop over een aantal jaar aan de slag te kunnen als ingenieur bij een bouwbedrijf. Bij Excellent Student werk ik vaak in de digitale wereld. Ik help mensen bij computer-gerelateerde zaken. Daarnaast doe ik ook chauffeursklussen voor bedrijven. Ik haal mensen op of ik breng auto’s weg. Het werken hier is erg flexibel en ik krijg een goed gevoel van een vrolijke reactie van het bedrijf bij het voltooien van een klus.