Je moet een presentatie maken, de juiste informatie moet goed overkomen op je personeel of klanten maar het moet niet slaapverwekkend zijn. Op een leuke, speelse manier moet de informatie binnendringen bij hen. Je wilt bepaalde video’s laten zien maar om telkens de PowerPoint af te sluiten en via YouTube verder te gaan vind je onhandig en slordig.

Je wilt een mooie presentatie maar je weet niet hoe je die in elkaar moet zetten, of je hebt er geen tijd voor. Het kan natuurlijk ook zijn je jezelf liever bezighoudt met andere werkzaamheden dan met PowerPoint en/of Prezi.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze jou een mooie PowerPointpresentatie geven. De informatie die in de presentatie moet komen te staan geef jij aan de student. Hij of zij maakt er een overzichtelijke, mooie presentatie van. In combinatie met beeld en geluid, het maakt allemaal niet uit. In jouw huisstijl of met een bepaald thema. Je mag het helemaal zelf uitkiezen.

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de presentatie en zorgen dat het op een leuke manier blijft hangen bij de personen die mogen luisteren naar je presentatie. Je maakt de vergadering of voorlichting leuker en interactiever. Heb je maandelijks zo’n presentatie? De student kun je er telkens voor inschakelen zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over die vergaderingen. Het is ook nog eens een voordeel dat je tijd bespaart!

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.