Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube… Je kunt tegenwoordig niet meer om social media heen. Je hoort het van vrienden en kennissen om je heen. “Je moet Facebook gaan gebruiken om klanten te krijgen, dat is pas handig” of “Twitteren met potentiële klanten levert meer omzet op”. Of je er een percentage omzetverhoging aan kunt hangen beloven wij niet, maar je naamsbekendheid schiet ontzettend omhoog.

Waar te beginnen?

Het probleem is dat je niet goed weet waar je moet beginnen. Je kent Facebook maar hoe beheer je een Facebook-pagina, wanneer moet je iets delen, wie zien dit allemaal? Zijn reacties belangrijk of gaat het om de ‘likes’? Deze vragen houden jou tegen om er goed gebruik van te maken.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze jou een goede uitleg geven over welk Social Media voor jou van toepassing kan zijn. Hoe je er mee om moet gaan en wanneer je welk medium het beste kunt inzetten. Samen met jou maakt onze student een plan voor jou. Vervolgens ga je je kanalen vullen met nieuwtjes, feitjes en weetjes, reacties en ga nog maar even door.

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de planning en zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent op internet. Daarnaast geven ze je advies over teksten, de inhoud van de Social Media zoals Facebook, Twitter etc. Jij kan verder met je werk en wij zorgen dat je te vinden bent op Facebook.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.