Je moet als organisatie voldoen aan allerlei wettelijke verplichtingen. Enkele zaken zul je zelf moeten doen, maar er zijn ook onderdelen die je kunt uitbesteden, zodat jij daar geen aandacht aan hoeft te besteden. Bijvoorbeeld: je beheert een pand en je moet elk jaar een veiligheidsplan schrijven of up-to-date houden. Je organiseert een evenement op een nieuwe locatie maar je wilt je bezighouden met het programma in plaats van waar de parkeerwacht staat.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Een student van ons inschakelen die voor jou een veiligheidsplan opstelt, een student die bijvoorbeeld Facility Management of Eventmanagement studeert. De student past de theorie toe met jouw ervaring in de praktijk. Natuurlijk moet je nog aandacht geven aan het veiligheidsplan, maar tel al de uren maar eens op. Daar verkijk je je stiekem toch wel op. Jij neemt het voortouw en de student werkt het netjes uit.

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur aan in het veiligheidsplan en geven jou een goed overzicht. Daarnaast kun jij je bezighouden met andere zaken in je pand of op je evenement. Jij kunt lekker aan de slag met je collega’s. Als je ‘lekker’ aan het werk bent komen vaak de beste ideeën voor je evenement of bedrijfspand naar boven.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je ook geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.