Video’s laten maken

Tegenwoordig kun je niet meer je Facebook-pagina naar beneden scrollen zonder reclamecommercials, een interview met een BN’er en drie grappige video’s van een bekende vlogger. Overal zie je blogs, video’s en reclamefilmpjes. Het maakt je bedrijf persoonlijk en mensen leren jou kennen op een vrolijk en leuke manier. Maar ook laten zien waar je werkt, wie je collega’s zijn en hoe je werkt op kantoor.

Je wilt persoonlijker overkomen, maar je hebt geen verstand van hoe je video’s moet maken. Je wil dat het professioneel gebeurt maar het hoeft niet perfect, want dat laat zien dat je ook gewoon een mens bent. Het moet vertrouwd en eerlijk overkomen!

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Als je een student van ons inschakelt kan deze de video’s voor je maken, maar de student kan het jou ook uitleggen zodat je het zelf kan doen. Het is namelijk ook leuk om zelf te leren, de bloopers zijn hilarisch! De student kan samen met jou een plan maken en onderwerpen uitschrijven. Dit door nieuwtjes van jouw bedrijf, feitjes, weetjes en reacties.

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de video’s en zorgen ervoor dat je video’s vergelijkbaar zijn met jouw huisstijl en de manier van werken. Daarnaast geven ze je advies over de inhoud van de video, waar en wanneer je deze het beste kan plaatsen. Jij kan lekker verder met je leuke werk en ondertussen leren potentiële klanten je op een persoonlijke manier kennen, waardoor zij sneller jouw dienst of product zullen afnemen.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dat doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.