Website maken/advies geven

Je hebt een website. Die heb je tegenwoordig nodig, maar het liefst houd jij je daar niet mee bezig. Jij houdt je bezig met jouw diensten, want daar ben jij goed in. Of je hebt een website, maar je bent er niet tevreden over, je wilt er meer mee kunnen. Beter vindbaar worden, de site moet makkelijk te lezen zijn, potentiële klanten moeten enthousiast worden van jouw website. Een goede eerste indruk is nou eenmaal belangrijk!

Maar je komt er niet uit, je snapt er niets van en je weet niet waar je moet beginnen. Je wilt op één iemand kunnen rekenen, maar om er iemand voor aan te nemen vind je teveel van het goede.

Onze student

Wij hebben voor jou de oplossing! Een student van ons inschakelen die jouw website maakt of jou advies geeft op een simpele manier waardoor het begrijpelijk is voor jou. Je kunt de student regelmatig langs laten komen. Internet en Sociale Media zijn altijd in ontwikkeling, dus jouw website moet dat ook blijven! De student kan het je leren, de student kan de last van je schouders afhalen en het van je overnemen. Jij mag zelf kiezen!

Overzicht en structuur

Onze studenten brengen structuur in de website en zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent op internet. Daarnaast geven ze je advies over teksten, de inhoud van de website en in het programma zelf van jouw website. Jij kan lekker verder met je werk waar je goed in bent en wij zorgen dat je website er top uitziet.

Werkervaring

De student doet werkervaring op, wat voor de student natuurlijk super is! Daarnaast hoef je geen aandacht te besteden aan de loonadministratie. Dit doen wij voor jou. Jij hebt een opdracht, wij vullen die in voor jou. Dus als je dit nu leest schiet het misschien al wel door je hoofd. Ons inschakelen is een win-win situatie.

Neem contact met ons op als je nog meer vragen hebt of ga direct naar het contactformulier om een student in te schakelen.